PCR-test met reisdocument

Eisen voor PCR-test voor Reizen naar het buitenland

Personen die een afspraak moeten maken voor een PCR test met reisverklaring in Susteren dienen dit online te doen. Je kunt namelijk slechts op reis gaan nadat je een geldige reisverklaring op het vliegveld aantoont en een PCR test hebt afgenomen. Een PCR test met reisverklaring in Susteren kan je al vanaf 12 jaar oud regelen om een besmetting met het coronavirus uit te sluiten. Aangezien een reisverklaring een bepaald geldigheidsduur heeft dien je de PCR test op tijd af te nemen.

Na het maken van de afspraak voor een PCR test met reisverklaring in Susteren kan je de locaties van de teststraten in de regio gemakkelijk vinden door de route op de kaart te gebruiken. Je staat binnen 5 tot 15 minuten alweer buiten de duur en hoeft niet te wachten op de testresultaten. De resultaten van de PCR test en de reisverklaring krijg je in digitale vorm binnen.

Tarieven PCR sneltest met Non-COVID document
☝Klik hierboven en Boek Vandaag!☝

PCR test met Reisverklaring Weert

Wil je een PCR test met reisverklaring in Weert en in de buurt: corona testen Keent, Moesel, Budschop, Stramproy, Leuken, reis document Budel-Dorplein, en Nederweert of in de regio …